Vind bogen

Vind bogen: “Sådan spiser du sund og slank”

Jeg håber at du her på bloggen finder inspiration til en sundere livsstil både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Og at du gennem de tips, redskaber og viden du får via min blog, facebookside og nyhedsbrev får modet til at tage dit vægttab, din sundhed og dit liv til næste niveau.

Som tak fordi du følger mig har jeg valgt at udlodde min bog: “Sådan spiser du dig sund og slank” (til en værdi af 248,- ).

Bogen tager dig med bag scenen i kostens verden og viser dig hvordan du nemmest og mest enkelt får skudt dit vægttab godt igang uden at sulte dig eller mangle noget.

Det er nemmere end nogensinde at skabe et succesfyldt vægttab – der holder.
I bogen, lærer du det der virker, når du vil ned i vægt og som gør dig sprængfyldt med energi.

“Sådan spiser du dig sund og slank” indeholder:

 • skemaer, opskrifter, nemme kostplaner, tips og tricks du skal bruge for at sætte din kost sammen, så den passer til lige netop din livsstil.

 

 • læring om, hvordan du sammensætter vægttabsmad optimalt. Du vil i praksis opleve, at det er nemt at gå til og overholde, når du har prøvet det et par dage, og at du kan spise dig mæt hver dag. Bogen forklarer også, hvordan du skal spise for at bevare dit vægttab.

 

 • lister med de madvarer, du kan spise under dit vægttab. Der er grundige forklaringer på, hvorfor der anbefalers de forskellige produkter i de angivne mængder.

 

 • dagskostforslag med 2 forskellige kalorietrin, så du kan få en idé om, hvor meget energi der egentlig er i den mad du går og spiser.

Der anbefales ikke at veje og tælle kalorier under hele dit vægttab. Se dagkostforslagene, som støtte og inspiration til at bygge dine måltider op. Og lær hvordan du lader din naturlige mæthedsfølelse regulere mængden du skal spise.

Med bogen om kost følger der, udover de mange forslag til kostplaner, også 4 opskriftsbøger med.

Hvis du kunne tænke dig at vinde bogen, tilmelder du dig konkurrencen, ved at skrive din største udfordring i forhold til din sundhed i kommentarfeltet nedenfor. Du skal samtidig dele dette blogindlæg på din facebook side. (Det gør du ved at trykke på facebookikonet her til venstre på siden).

Vinderen bliver udtrukket mandag d. 3. august. kl. 13.00

Pøj pøj !

 

Comments

 1. Ulla Stolberg says

  Min største udfordring er, at holde mit vægttab når “hverdagen” melder sig, og at indstille min hjerne på, at det ikke kun er en kur…..men en ændring for livet…..

 2. Maria Sørensen says

  Min største udfordring er min søde tand og min manglende rygrad til at holde mit vægttab. Jeg har svært ved at holde motivationen da jeg føler det er svært at fastholde mig selv i en livsstilsændring

 3. Tina Sørensen says

  Min største udfordring er trøstespisning og sukkertrang. Jeg har svært ved at holde fast, da jeg, kun er lidt over normalvægten og altid tænker, at lidt skader ikke samt jeg cykler da dagligt så motionen er på plads.

 4. Pia Horskjær Madsen says

  Min største udfordring har altid været, og er stadig, ikke at blande mine følelser (tristhed, vrede, skuffelse og lign) sammen med min kost.
  Jeg får det jo IKKE bedre af at spise usundt, når jeg også er udfordret rent følelsesmæssigt – tværtimod!
  Men det glemmer jeg stadig af og til…

 5. pia mcburnie says

  min største udfordring er min store sukketrang og at finde andre alternativer…..

 6. Anna says

  Har bulimi. Og har svært ved at finde en bog med dagskostforslag, som kan støtte mig i at få spist sund mad.

 7. Sabrina says

  Min største udfordring er at finde en god balance mellem sundt og usundt. Engang spiste jeg alt for sundt og nu er jeg desværre på vej i den modsatte retning.. Jeg er afhængig af sukker, skal have sødt mange gange om dagen og er begyndt at trøste eller kedsomheds-spise. Det er blevet en rigtig dum vane. Så kunne godt bruge en god dagsplan og sunde råd at holde mig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *