Vægttab

Vægttab Sønderborg. 

Vægttab sønderborg

Føler du dig overvældet, uværdig, energiforladt og kommer du ikke rigtig videre i dit vægttab eller i dit liv?

Jeg har hjulpet over 1000 kvinder med at bryde deres gamle vaner og hæmmende overbevisninger til at skabe nye powerfulde transformationer af deres tanker, deres krop og deres livsperspektiv.

Er du klar til et gennembrud, hvor du:

  • skaber en smuk og sund krop, som du elsker at leve i.
  • gør op med din frygt og kommer ud af den.
  • skaber klarhed omkring hvad du vil bruge livet til.

Så du kan føle din egen personlige power igen.

Så få redskaberne til et varigt vægttab.

Det er ikke meningen at du skal gå vejen selv.

Hvordan jeg kan hjælpe dig?

Vælg dit livsstilsændringseventyr:

Jeg tilbyder dig både kortere og længere forløb indenfor vægttab og livsstilsændring, alt efter hvor meget og hvor længe du vil holdes i hånden på din vej til et varigt vægttab.

Læs om de 3 muligheder du har for at komme igang med dit vægttab før du beslutter dig for, hvad du har brug for.

Tag dig tid til at læse hele siden igennem, så du véd hvad du går ind til, hvad du får og hvad du kan forvente – for det er ikke så lidt :-)


 

Smid de sidste 5 kilo – og tag dem aldrig på igen

vægttab sønderborg

 

Kunne du tænke dig at få min personlige hjælp og lære mine metoder til, hvordan du opnår et varigt vægttab uge efter uge i en hel måned hjemme hos dig selv?

Jeg har skabt et opløftende online sundhedsunivers, så du på en nem og billig måde kan få adgang til metoderne samt blive inspireret til, hvordan du kan leve livet lettere, direkte fra din computer eller Iphone.

Når du skriver dig op til onlinekurset, træder du ind i din egen personlige power og du skriver dig op til hjælp og sparring til dit vægttabsforløb, under alle 4 uger. Direkte og personlig kostvejledning og coaching, som du ikke finder hos andre på onlinemarkedet.

 

Læs om kurset Smid de sidste 5 kg som er et kursus der er delt op i 4 moduler og som foregår hjemme hos dig selv her


Det ultimative vægttab

det ultimative vægttabsforløb

Har du svært ved at gennemskue, hvordan du kan skabe et liv, hvor du vejer lige præcis det du gerne vil og hvor du lever livet med masser af energi, glæde og nydelse?

Det er en kæmpe smerte ikke at være i stand til at udleve det, vi i teorien ved er godt for os selv og vores krop. Og der er en verden til forskel på at vide noget og på at omsætte den viden til praksis så vi opnår målbare resultater, så vi få levet det liv vi drømmer om.

Det er (som med alt andet) handling der skaber forvandling.

Er du klar til den helt store forvandling fysisk, mentalt og følelsesmæssigt og til at realisere dine mange længsler?

Så klik her og læs om det store VIP vægttabsforløb i 12 uger som foregår i min klinik på Kongshøj 13, Dybbøl, 6400 Sønderborg.

Dette er mit absolut mest populære forløb (og måske det du har hørt om fra andre). For dig der er klar til at stikke et lag dybere i dig selv og rykke og booste din fysiske, følelsesmæssige og mentale sundhed max.


Tjek på din kost

tjek på din kost

Er du træt af at bruge store mængder energi på at tænke på om din kostsammensætning gavner din krop og det du vil have den til at præstere?

Få et tjek af din kost.

Læs om kosttjekket som varer 60 minutter og foregår i min klinik her 

 

 

 

 


Start dit vægttab og din nye livsstil hos Learn2live i Sønderborg i dag – du vil IKKE fortryde det.

Ring/SMS til coach og kostvejleder Malene Hansen på 22614646  eller skriv til mig her


Betalingsbetingelser

Vedrørende Online forløb, Bootcamps, Foredrag, Individuelle Sessioner og Forløb:

Bootcamp og foredrag afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Hvis bootcamps eller foredrag skulle blive aflyst, får køber enten et andet tilbud, eller det fulde indbetalte beløb retur. Aflyses en dag bliver dagen erstattet af en ny dato.

Tilmelding til foredrag, Bootcamps, Individuelle og online forløb er bindende. Hvis du vil afbestille, når der er under otte dage til kursusstart, har du følgende valgmuligheder: Du kan sende en anden person end dig selv, eller du kan udveksle dit kursusgebyr til nogle af mine andre ydelser. Når der er otte dage eller under til start, kan du ikke længere få pengene retur.

Det er således ikke muligt at springe fra et forløb midt i forløbet. Selvom du skulle vælge ikke at møde op, hæfter du stadig for den fulde pris af det produkt, du har sagt ja til.