Sundhedstjek

SundhedstjekEt sundhedstjek er et must, hvis du har lyst til at passe på din krop og finde ud af, hvordan din sundhedstilstand ser ud.

Få lavet et sundhedstjek og undgå at blive en del af denne kedelige statestik:

  • 20% af de voksne danskere har forhøjet blodtryk.
  • 13% af den danske befolkning er svært overvægtige.
  • Årligt har rygere 2,8 mio ekstra sygedage.
  • 25% af alle sygemeldinger er stressrelaterede.
  • 500.000 danskere føler sig udbrændt på jobbet.
  • 40 % af den danske befolkning er inaktive.

Danskernes livsstil kunne generelt være sundere. Faktum er, at usund livsstil forringer vores livskvalitet, og at 40% af alle dødsfald kan relateres til livsstil (Sundheds­ styrelsen). Mange opdager for sent, at det er galt med helbredet.

Årsagen er ofte, at kroppen ikke har haft optimale betingelser gennem en periode.

Få lavet et sundhedstjek og opdag sandheden om din krop med en hurtig og smidig måling på min kropsscanner i min klinik, som ligger Kongshøj 13, Dybbøl, 6400 Sønderborg.

sundhedstjek

I dit sundhedstjek får du målt din:
Vægt, BMI, BMR, fedtprocent, fedtmasse, fedtfri masse, væskeprocent, knoglemasse, muskelmasse, organfedt, metabolisk levetid (din rigtige levetid) og stræbeværdier.

Du får en grundig gennemgang af, hvad tallene betyder for din sundhedstilstand og jeg giver dig tips til, hvad du kan gøre for at forbedre din sundhed gennem kost, motion, søvn og stressnedsættelse.

En kropsscanning med efterfølgende samtale og tips til optimering af din sundhed, kan du få hos mig for kun 249,- og den tager ca. 30 min.

sundhedstjek