Stress

Stress i hverdagen? Få styr på den!

Stress

Stress opstår, når vi udsættes for pres, krav, forventninger eller belastninger, som overstiger de evner, ressourcer og muligheder, vi har for at løse situationen.

Et individuelt coachingforløb tager udgangspunkt i din stress-situation og strækker sig typisk over et fortroligt samtaleforløb på 5 – 10 sessioner. Forløbet består af ekspertrådgivning og vejledning, og rummer således langt mere end coaching. I et stresscoachingforløb hos mig får du svarene og vejledningen, og du skal ikke finde svarene selv – det er du nemlig ofte ikke i stand til i en tilstand af stress.

Jeg tilbyder et stressforløb til dig, der enten vil forebygge stress eller som står midt i det. I disse sessions har vi fokus på:

  • hvad stress er og hvad det gør ved dig.
  • at finde ud af, om det er i de personlige eller arbejdsrelaterede situationer der opstår stress.
  • hvordan du tackler stress – hvad har du hidtil gjort og hvad kan du gøre fremadrettet (handleplan som skræddersys til dig og din situation).
  • styrke evne til at sætte grænser og udvise dig selv omsorg.
  • metoder til afspænding og fysisk aktivitet.

Pakke 1) 1 x 60 min stresscoaching. Pris 795 kr

Pakke 2) 5 x 60 min stresscoaching. Pris i alt 3180 kr

Pakke 3) 10 x 60 min stresscoaching. Pris i alt 6360 kr

 

I et stresscoachingforløb hos mig kan du være sikker på at blive rådgivet, vejledt og støttet med nænsomhed og ekspertise.

Jeg lægger stor vægt på, at du bliver hjulpet igennem alle faser af et stressforløb, og at hele forløbet giver dig større bevidsthed, selvindsigt og evne til at sætte grænser i livet.

Kontakt mig her eller ring 22614646 for booking af forløb.