Spadøgn Comwell Kellers Park i Vejle

Spadøgn på Comwell Kellers Park i Vejle

Sundhed er meget andet end, at spise sundt, være slank  og være i gang med at motionere. Sundhed er også følelsen af, at der er balance mellem krop og sind – simpelthen at du føler dig tilfreds med dig selv og foretager dig de ting, som du brænder for.

Når jeg coacher og rådgiver mine klienter om et liv i fysisk og mental balance er egenomsorg altid på dagsordenen. Med egenomsorg mener jeg, at du ikke kan være noget for andre, hvis du ikke er noget for dig selv. Du skal selv tage iltmasken på, før du hjælper andre med deres.

Alle ved det – alligevel er egenomsorg noget af det sværeste for de fleste kvinder.

Via egne og omverdenens krav påvirkes vi til at skulle klare os godt, være ambitiøse og nå alt på ingen tid. Det betyder at dine forventninger til dig selv ofte er så høje at du ikke kan indfri dem. Du kan komme til at føle nederlag og tro at du skal kunne magte alle situationer her i livet. Og glemmer fuldstændig dig selv i alle gøremålene. Læs mere om egenomsorg her.

Min ambition er altid at walk the talk som man siger. Altså ikke bare at tale om, hvordan man skal gøre, men også at gøre… så jeg tog afsted til Comwell Kellers Park i Vejle for at slappe af og lade op samt booste min fysiske og mentale sundhed.

Comwell Kellers Park ligger i naturskønne omgivelser med udsigt over Vejle Fjord. Og så har de en af de mest eksklusive Spaafdelinger i Danmark. Jeg har efterhånden besøgt en del spahoteller i årenes løb, eftersom da jeg havde min klinik “Wellness Clinic” ofte var på jagt efter inspiration til skønne behandlinger. Og fordi jeg syntes et spaophold giver lige præcis den ro, tid til at reflektere og stressfrie zoner, som man ofte mangler i hverdagen.

Spaområdet har alt hvad et godt spasted skal have af sauner, dampbad, fodbade osv. Udendørs findes 2 spa´er med udsigt over fjorden, som den morgen jeg var der, lå badet i solopgang. Så sprang ud af sengen kl. 6.30 for at nyde det flotte syn, roen og det varme boblende vand.

Udover de flotte spaomgivelser byder Comwell Kellers Park også på et veludstyret fitnessrum. Løbebånd med udsigt udover Vejle Fjord er da ikke mindre end fantastisk. Der er også mange flotte ruter at gå og løbe på i parken og stierne omkring hotellet.

Spadøgn på Comwell Kellers Park i Vejle

Maden og servicen er helt i top. Især morgenmadsbuffeten er virkelig værd at køre efter. Lækre smoothies, frisk frugt, hjemmelavet youghurt med nødder og kerner, scrambled eggs osv. gør at du kan leve sundt og få fyldt alle dine depoter op med kvalitetsmad. Også de forskellige aftenretter er i top. Jeg fik rødtunge og perlehøne og begge dele var helt i top.

Spadøgn på Comwell Kellers Park i Vejle

Kan virkelig anbefale at prøve Comwell Kellers Park i Vejle – det er motion for krop og sjæl! De tilbyder både spaophold med og uden overnatning . Se mere her

Spadøgn på Comwell Kellers Park i Vejle

 

 

 

 

 

 
Få opskrifter på sunde snacks her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *