Det ultimative vægttabsforløb

Små ændringer i dine vaner – store resultater

Vaner er det vi plejer at gøre.

De ting som gør os trygge.

Vi mennesker er vanedyr.

At vaner og rutiner er genkendelige og forudsigelige, beroliger vores nervesystem, så vi undgår ubehag. Desuden giver det os en følelse af, at vi er gode nok i andres øjne, når vi gør noget vi har gjort mange gange før, og vi kan gøre det på autopilot.

Når vi har det med at sidde fast i rutiner, kedsomhed og negative vaner hænger det også sammen med, at vi nemt bliver blinde på, hvad vi nemt kan ændre og gøre, som kan udvikle os og gøre vores liv sundere og sjovere. Vi tror nemlig ofte at det kun er store forandringer i vores vaner ”der tæller”.

Forandringer af vores vaner kan både virke lokkende og skræmmende.

Samtidig med at vi helst søger det trygge og velkendte, har vi nemlig paradoksalt nok en iboende kraft til at udvikle os som mennesker. Så når vi har været i det trygge og forudsigelige længe nok, begynder der at snige sig utilfredshed og kedsomhed ind, fordi vi mangler udfordringer.

De fleste mennesker føler sig ubehageligt til mode ved tanken om forandring, fordi vi jo ikke ved, hvad forandringer fører med sig. Forandringer kræver, at vi træder ud af vores tryghed.

Det gør det desuden ikke lettere, når omgivelserne ikke støtter os i det nye vi ønsker i vores liv. Når vi ændrer vaner og noget ved os selv, gør vi nemlig også omgivelserne utrygge, så de vil gøre alt for at få os tilbage til det de kender. Så man kan sige at vi vedligeholder hinanden i vores vaner, fordi vi ikke bryder os om den usikkerhed, som forandringer forårsager.

Stop op

Det er først, når vi stopper op og begynder at mærke os selv, vi kan få øje på, at vi lever vores liv på autopilot, og at vi faktisk ønsker noget andet.

Du er nødt til at indse, at det ikke er de andres skyld, men at du selv er ansvarlig for dit liv og dine vaner. Nogle gang skal der større forandringer til, andre gange er det nok med små forandringer i vores vaner.

På vej til et varigt vægttab og et sundere liv kan det være nok at indføre små ændringer og vaner i hverdagen eller begynde at ændre dit fokus og være mere indstillet på sundhed, engagement og velvære.

Hvis du før er gået i stå i et vægttab og ikke har nået dit mål, er grunden ofte at din krop er et direkte resultat af de hundrede af små beslutninger du laver dagligt, og har lavet over de sidste par år. Disse beslutninger er blevet automatiske vaner.

Nye Vaner

Start med at ændre små nye vaner. Byt de dårlige ud med nye og bedre, skridt for skridt, indtil alle dine nye sunde vaner er automatiske.

Mange mennesker prøver at blive sunde og slanke ved at lave store drastiske ændringer på én gang. Den første uge går det fint, men hurtigt falder alting tilbage i de gamle vaner, da man ikke kan have så meget i fokus på en gang og fordi man ikke er villige til at give slip på ALT på én gang.

Hvad skal din ene ændring være i dag?

– er det en hurtig gåtur inden/efter aftensmaden?

– er det at starte din dag med 2 blødkogte æg i stedet for din bolle?

– er det at drikke mere vand i løbet af dagen?

Få flere idéer til små vaneændringer der giver dig store resultater ved at klikke på den grønne knap.

små ændringer i vaner - store resultater

Få din inspirationsbog her

Mulighederne er mange – det er NEMT at lave små gode sunde ændringer der vil ende med at give store resultater!!!

Har du et godt tip, der virker for dig og har givet dig gode resultater, bliver jeg meget glad, hvis du vil dele det med mig her under i kommentarfeltet!

Vil du guides trin-for-trin og lære, hvilke vaneændringer der rykker mest ved dit vægttab?

Så er onlinekursuset Smid de sidste 5 kilo lige noget for dig.

Du lærer hvordan du:

– opnår et varigt vægttab
– lægger en klar plan, så du opnår et succesfuldt vægttab
– sætter skub i din motivation
– holder fast i dine gode vaner, så du smider de kilo du ønsker
– kan gøre vægttabet til en god og succesfuld oplevelse og ikke endnu en dårlig og virkeløs slankekur
– gør dine spisemønstre bevidste og erstatter de dårlige vaner med gode og bedre vaner
– lægger en plan for din kost og din træning, som passer til din livsstil og dit niveau
– hvordan du spiser dig mæt og opnår et vægttab uden sult
– træner de rigtige muskler mest effektivt.

Lær det hele på onlinekurset her

Smid de sidste 5 kilo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *