Om

Kostvejleder og coach Malene Hansen i Sønderborg.

Om Malene

Det her er min side om mig til dig.

Mit navn er Malene Hansen, jeg er kostvejleder, coach og sundhedsblogger og der er noget, jeg vil fortælle dig.

Du er ikke den eneste, der har svært ved altid at se lyset. Ja, jeg antager at du føler dig udfordret lige nu. Ellers var du nok ikke havnet på min side.

Jeg vil fortælle dig, at du ikke er den eneste, der ikke føler at du har styr på dig selv, din overvægt og dit liv. Det fortæller jeg dig, fordi det faktisk kan være ret beroligende at vide, at du ikke er alene i dette.

Jeg har selv været der, hvor jeg bar rundt på for meget fedt, som gjorde at jeg levede med et meget lavt selvværd. Hvor jeg ikke turde sige min mening eller til og fra. At jeg har prøvet det hele på egen krop gør at jeg ved, hvilke kampe der kan gemme sig indeni ethvert menneske, der ikke tør leve det liv de virkelig ønsker sig.

Det er derfor, jeg coacher, rådgiver og støtter andre kvinder. Hver dag.

Velkommen.

Du er min idealkunde og får mest ud af et forløb hos mig, hvis du:

Har erkendt med dig selv, at du er klar til og har brug for hjælp til finde ud af, hvorfor du er endt, hvor du er i dit liv – lige nu. Er klar til at finde ud af hvad det er du i så mange år har flygtet fra og som har gjort dig tyk, trist og uden energi. Og er klar til at lære at leve igen – så du kan nå at få alt det ud af livet du ønske dig.

Er skrap til at overholde aftaler og er klar på at lave de opgaver du får stillet mellem vores coachingsessioner. Vi taler disciplin, der kan få B.S. Christiansen til at nikke anerkendende. En aftale er en aftale. Det går selvfølgelig begge veje – og vi er selvfølgelig kun mennesker.

Er klar over, at et samarbejde er en investering i dig selv, i din sundhed og i dit liv. Når vi indgår et samarbejde om, at få dig til at leve (og ikke kun overleve) livet igen, som du vil og uden overflødige kilo, skal du vide at du udover vores møder kan kontakte mig 24/7 og få den støtte, vejledning og afklaring du har brug for under hele det forløb du køber.

Jeg giver dig al min tid, viden, redskaber, bøger, guides og opgaver der udvikler dig som menneske. Og som – og her kommer det aller vigtigste – optimerer både din fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed.

Du opnår nemlig ikke et varigt vægttab eller at vokse som person ved kun at se på og gøre noget ved din kost og motion. Du skal arbejde i dybden med din mentale sundhed, som f.eks. dine tankemønstre, reaktionsmønstre og motivation. Så hvis du er ude efter billigst muligt og halve løsninger, så er du ikke ude efter mig.

Hvordan jeg blev kostvejleder og coach.

Det blev jeg ved at lære at gøre det der virker, da jeg selv ville tabe mig og udvikle mig personligt og forstå at der er visse ting jeg skal gøre dagligt (og som jeg elsker at gøre) for at holde mig fit både, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Jeg har taget flere relevante uddannelser indenfor fysisk og mental sundhed der gør, at der er 100 % hold i de redskaber jeg coacher og vejleder i.

Uddannelser:

– Pædagog med speciale i idræt og sundhed, Jydsk Pædagog-Seminarium, 2000-2003.

– Professionel fysiologisk massør, Jysk Fysiologisk Massage Institut, 2005-2006.

– Kostvejleder og Slankekonsulent, At Work, 2007.

– Synergimager/Coach, Institut for Dynamisk Lederskab, 2007-2009.

– Certified Motivator & Motivation Analyst, Mark Anthony, 2016.

 

Ting du hører mig sige igen og igen er mine livsmantraer som er:

Det er handling der skaber forvandling

&

Alting ordner sig.

Og det gør det også for dig.

Tak fordi du læste med.

Hvis du føler for, at vi to skal samarbejde om, at få dig til at nå din idealvægt & få dig til at shine, som den kvinde du virkelig er, så læs om mulighederne her.

Jeg hjælper dig videre sådan her.

De bedste hilsner Malene