om at have succes i livet

Om at have succes i livet.

 

Når jeg taler om succes, mener jeg din egen vurdering af succes. Alt for mange definerer deres succes ud fra andres normer, holdninger og opfattelser. Hvis du gør det, vil du være i evig kamp med dig selv og aldrig helt føle, at du er god nok.

Rigtig mange mennesker tænker i overflademål, når de skal definere hvornår de syntes de har succes (er nået i mål) i livet. De tænker i ting snarere end i følelser. De tror at de opnår succes (målet) i form af penge, ønskejobbet eller den perfekte krop. De tror, at når de opnår disse ting, vil alt være præcist som de ønsker sig det. Men sandheden er, at denne tankegang ofte skaber mere frustration end glæde. For når de endelig har nået målet, vil de indse at disse eksterne ting ikke har ændret deres følelsesmæssige oplevelse eller givet dem det, de dybest set ønskede sig: Som at føle sig tilstrækkelig og værd at elske – som er helt basale følelser, som alle mennesker har brug for at få opfyldt.

Så i stedet for at løbe hurtigere og skrabe penge sammen til alt det du syntes vil gøre dig lykkelig og viser at du er en succes udadtil, er det vigtigt at skabe et liv, hvor der er balance mellem din indre tilstand og din ydre succes.

Det gælder om at finde ud af, hvad du inderst inde gerne vil og så turde gå efter det. Det gode er, at når du går efter det, du ønsker, så virker det, som om du lever dit liv på et højere niveau – både indadtil og udadtil – end hvis du ikke ved, hvad du vil, eller tror, der kan lade sige gøre.

I et coachingforløb får du hjælp til at nå dit mål, holde kursen og ikke vende om. Coaching handler om at nyde rejsen og gøre den til et rart og sjovt skridt mod udnyttelsen af det, du indeholder som person. Hvor rejsen fører hen (målet) og hvilke mellemstationer (delmål) der skal passeres, er afhængigt af, hvem der foretager rejsen. MEN de mennesker der opsøger en coach, har taget det første store skridt på vejen til at indse, at de fortjener en mulighed for at opnå det liv de går og drømmer om.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *