Chokoladebarer fra Nellie Dellies

Nellie Dellies – test af chokoladebarer

Jeg har testet chokoladebarer fra Nellie Dellies. Dvs. Min familie, venner og jeg har testet – for sikke en sending jeg fik ind af døren fra Toms!

Og hvilken skøn test !

Min vurdering er, at Nellie Dellies chokoladerne smager lige så godt som anden chokolade. Ja, jeg foretrækker faktisk dem fra Nellie Dellies. Både fordi jeg bedre kan lide smagen, men også fordi en Nellie Dellies-chokoladebar indeholder 10 gram kostfibre, hvilket faktisk svarer til fiberindholdet af 2 skiver rugbrød, og derved føler du en mæthed efter at have nydt sådan en chokoladebar.

Noget andet der gør at jeg foretrækker Nellie Dellies choladebarene er, at der er brugt stevia i stedet for sukker for at give den søde smag. Det gør at dit blodsukker ikke bliver påvirket, som hvis der var brugt almindelig sukker, da stevia ikke påvirker dit blodsukker, og derfor undgår du usunde udsving i blodsukkeret.

Stevia er fremtidens sødemiddel og blev godkendt af EU til brug i fødevarer i december 2011. Indianerne dybt inde i Amazonas jungle har kendt denne plante i mere end 1500 år og brugt dens blade, der søder 30-45 gange mere end sukker til at søde deres te med. Udtrækket af steviaplanten er 300 gange sødere end almindeligt sukker. Nyere forskning viser at udtrækket fra planten stimulerer produktionen af insulin fra bugspytkritlen, sænker blodtrykket, har en positiv effekt på kolesteroltallet og nedsææter blodsukkeret ved type 2-sukkersyge.

Barene vejer mellem 30 og 35 gram og indeholder ca. 150 kcal pr. Bar. Hvilket, efter min vurdering, er rigtig fint for et sødt og meget lækkert mellemmåltid! Husk også at fylde dine (mellem)måltider med masser af friske grøntsager, lidt protein og frugt. Så er du sikker på at have energi til hele dagen!

Nellie Dellies-chokoladebar kommer i 3 forskellige varianter: En mørk chokolade med 70 % kakao, en variation med ren mælkechokolade og et marcipanbrød overtrukket med 70 % kakao-chokolade.

Nellie Dellies sunde chokolader

Du kan købe Nellie Dellies i de fleste større supermarkeder og på nettet.

Få opskrifter på sunde snacks her

Comments

  1. Kaj Erik Kønig says

    Hvorfor kan man ikke købe Nelli Delli marcipanbrød mere, COOP har solgt dem, de fleste grænsebutikker har haft dem. Kan i fortælle mig hvor jeg kan købe dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *