Klippekort til vejning/coaching

Ved coach og kostvejleder Malene Hansen, Learn2live Sønderborg.

klippekort

Har du, ligesom mange af mine tidligere klienter, lyst til og brug for opfølgende vejning og coaching efter et kortere eller længerevarende forløb hos mig? Så tilbyder jeg dig et klippekort.

Vedholdenhed er en af de vigtigste ingredienser for succes, til vægttab, ny sund livsstil…. ja til lige, hvad du ønsker dig i livet.

Du har brug for at der er nogen der bakker dig op på vejen mod dit mål. Men mindst lige så meget bagefter, hvor du har brug for fokus og vedholdenhed, hvis du vil bibeholde resultatet af dit arbejde.

Du har brug for en, der kan hjælpe dig til at holde fast, en du kan sparre med, og en der kan hjælpe dig videre, når du oplever modgang på vejen.

Derfor har jeg lavet 3 forskellige klippekort. Disse klippekort bruger du til coaching og sparring samt vejninger på min avancerede kropsscanner, så du vedholder dit fokus og slutvægt samt holder din motivation oppe.

Små og større udfordringer ryddes af vejen med de redskaber du lærer under forløbene og nye tilføjes efter behov under disse klippekortssamtaler.

Du bestemmer selv hvornår du ønsker at gøre brug af klippekortet. Mange vælger at komme 1. gang om måneden eller før/efter ferier/helligedage, hvor de har brug for større fokus og støtte.

Ønsker du at fortsætte dine vejninger eller har du brug for en “Quik coaching” (30 min) kan du købe et klippekort og derved spare penge.

1 x 30 min opfølgende vejning / coaching:  250 kr

5 x 30 min opfølgende vejning / coaching: 1000 kr (spar 250 kr)

12 x 30 min opfølgende vejning / coaching: 2000 kr (spar 1000 kr)

Vær opmærksom på, at du kun har mulighed for at tilkøbe klippekort, hvis du har været igennem et kortere eller længerevarende forløb hos mig. Du kan bruge klippekortet efter individuelle forløb hos mig i min klinik, som opfølgning på bootcamp eller hvis du har deltaget på et af mine onlinekursuser.