kender du frygt for at fejle og være en fiasko

Kender du frygt for at fejle og være en fiasko?

Og kender du dét med at udsætte ting du egentlig gerne vil af frygt for at “dumme” dig?

Alt for mange kvinder pakker deres liv ind i frygt og får aldrig levet det liv de VIRKELIG ønsker sig.

Kender du også en der altid foran sin drøm siger:  “Når ungerne bliver lidt større SÅ…./ når finanskrisen er forbi SÅ… /når jeg har taget den der uddannelse SÅ…/når jeg lige får smidt 5 kg SÅ…..????

 

Måske kommer du selv med et par ting du liiige skal inden du kan udleve din drøm???

Hvis du kender til det, forstår jeg udmærket hvordan du har det. ALTID lige at udsætte sin drøm – fordi det er “lidt farligt” at gå efter det du VIRKELIG drømmer om.
Der kan ske så meget… man fejler, man dummer sig, man bliver afvist, hvad tænker andre osv……

Det er en frygt næsten alle går rundt med.

FRYGTEN FOR AT BLIVE AFVIST / VÆRE EN FIASKO.

Og derfor er det lettere bare at blive lige præcis der, hvor du er.
Dér hvor det er velkendt og hvor du ved hvad du har – men også dér hvor du småkeder dig lidt, bliver frustreret, ikke føler dig HELT godt tilpas.

Jeg vil gerne udfordre dig til at overvinde din frygt og gå efter de drømme du har.
Måske har du ingen idé om, hvordan du skal gøre eller måske syntes du det er svært.

Svar på disse spørgsmål, læg en plan og kom godt på vej i mål:

1) Hvor er du i dag? Hvorfor er du (stadig) her/har du ikke handlet før…. jeg gætter på at du her svarer noget med frygt – det er nemlig ofte årsagen til vi ikke får startet på projekter vi egentlig gerne vil….
HUSK: Det er helt ok og meget almindeligt at have det sådan.

2) Hvor vil du gerne hen? Hvad vil du opnå? Hvor er du om et år, hvis du forfølger den drøm du har?

3) Læg en plan: Start fra dét sted hvor du er i mål/hvor du gerne vil være og gå så baglæns – trin for trin. Hvad skal der HELT KONKRET gøres for at du bliver glad og lykkelig for det liv du har? Kontakt evt. en coach hvis du ikke ved hvor du skal starte.
HUSK handling skaber forvandling

Husk at frygten for at blive afvist/dumme dig/være en fiasko vil være tilstede ligemeget om du lever et liv der er “godt nok” eller lever det liv du VIRKELIG ønsker dig for fuld udblæsning.

Hvis du under din proces mangler sparring/hep og begejstring/redskaber til at overkomme din frygt/hjælp til at få overblik og struktur i dit liv – hjælper jeg dig gerne!!!

Mit arbejde og vision er nemlig at hjælpe kvinder til at leve det liv de VIRKELIG drømmer om – give dem redskaber og hjælp til at overvinde frygt, så de kan få det 100 % som de gerne vil have det.

Lever du det liv du VIRKELIG brænder for? Hvis ikke – hvor i dit liv tager du ikke 100 procent ansvar?? Og ved du hvilke konsekvenser det har for dig?
Ja, en af dem er ihvertfald at du når du bliver gammel vil se tilbage på et liv som du ikke fik levet 100 procent.

Herunder kan du læse hvilke fortrydelser rammer de fleste før de dør! Vil du sidde tilbage og fortryde eller vil du overvinde din frygt og leve ?

Top 5 over hvad døende fortryder
En australsk sygeplejerske, Bronnie Ware, som er palliativ sygeplejerske og arbejder med at passe døende, har gennem en årrække talt med patienter i de sidste tre til tolv uger af deres liv.
Hun har optaget deres svar og skrevet bogen “Top Five Regrets of the Dying” (Top 5 over hvad døende fortryder).
Ifølge Bronnie Ware er de fem mest almindelige årsager til fortrydelse på dødslejet disse:
1) Jeg ville ønske, at jeg havde haft modet til at leve et liv, som var tro mod mig selv, og ikke det som andre forventede af mig.
-Dette var den mest almindelige fortrydelse af dem alle. De fleste havde ikke engang udlevet halvdelen af deres drømme og skulle dø velvidende, at det var på grund af de valg, de havde truffet eller ikke truffet.
Det at være rask giver en frihed, som kun få mennesker opdager, indtil de ikke længere har den, siger Bronnie Ware.
2) Jeg ville ønske, at jeg ikke havde arbejdet så hårdt.
-Dette udsagt kom fra alle de mandlige patienter, som jeg passede. De savnede at være en del af deres børns opvækst, og de savnede deres partners selskab.
3) Jeg ville ønske, at jeg havde haft modet til at udtrykke mine følelser.
-Mange havde ikke udtrykt deres følelser for at holde fred med andre mennesker. Som resultat af det har de affundet sig med middelmådige tilværelser og aldrig udviklet sig til de mennesker, som de havde potentiale til at blive.
4) Jeg ville ønske, at jeg havde holdt kontakten med mine venner.
-Ofte havde disse mennesker ikke indset vigtigheden af at få det fulde udbytte ud af gamle venskaber indtil ugerne op til deres død. Det var ikke altid muligt at opsporte de gamle venner. Mange var blevet så optaget af deres egne liv, at de havde ladet de gamle venskaber glide ud i sandet. Alle savner deres venner, når de ligger for døden.
5) Jeg ville ønske, at jeg havde tilladt mig selv at være mere lykkelig.
-Dette var en overraskende almindelig fortrydelse. Mange havde ikke opdaget, at lykke er et valg. De havde siddet fast i gamle mønstre og vaner. Frygt for forandring havde gjort, at de bildte sig selv og andre ind, at de var tilfredse. Men dybt indeni havde de længtes efter at fjolle og grine igen.