dip opskrifter

Dip opskrifter

Dip og dyppelse der kan tilføje ekstra smag til kød, brød og grøntsager er noget af det lækreste jeg ved til mine måltider.

Én dag i ugen (typisk søndag) laver jeg 3-4 forskellige. Dem bruger jeg så ugen igennem, som tilbehør til en lækker tapastallerken, en salat, grøntsagsstave, en saftig kyllingefilet eller et lækkert stykke fisk.

Du kan også bruge dem i pitabrød, under pålægget på dit brød og som sandwichspreads.

En lækker dip (eller flere forskellige) er smuk at sætte på bordet, når der kommer gæster – inden middagen til grøntsagsstave og/eller sprøde rugbrødsstave.

En hjemmelavet dip er et super sundt alternativ til fede saucer og købedressinger.

Udover at spare en masse fedt og kalorier tilfører du din mad mættende proteiner, vitaminer og mineraler, når du spiser en lækker dip til dine måltider.

dip opskrifter

Spiser du rå grøntsager som mellemmåltid, er det en god idé at dyppe dem i en proteinrig dressing, da du helst skal spise proteiner til hvert måltid. Så opnår du nemlig den optimale mæthedsfornemmelse, samtidig med at du får fyldt dine depoter op.

 

 

 

 

Opskriftsbog med dip og dyppelse

I opskriftsbogen, som du finder nederst på siden, deler jeg mine bedste opskrifter på mættende og lækre dip, dyppelse og cremer, der kan pifte ethvert måltid op.

Du får opskrifter på:

Rødbedehummus

Hummus

Blomkålshummus

Avocadocreme

Ærtedip

Tzatziki

Sauce tartare

Karryremoulade

Skyrcreme

Sennep- og honningcreme

Karrycreme

Chiliecreme

Thaicreme

Sauce Verte

 

Du kan som rettesnor regne med at der er ca. 100 kalorier i 2 spiseskefulde i de opskrifter med olie og avocado. Og 100 kalorier i 4 spiseskefulde i dem uden fedt.

dip opskrifter

 

 

 

 

 

 

 

Snup dit eksemplar af opskriftsbogen her

Sprøde rugbrødsstave som du kan dyppe i dine mange forskellige dyppelser kan du lave af daggammelt rugbrød i stave, som du ryster i en pose med 2 spsk. olivenolie og groft salt, og rister sprøde ved 200 grader i ovnen i 12-15 min.

 

Find flere gratis opskriftsbøger her

 

 

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *