Vægttab

Vægttab Sønderborg. 

Jeg tilbyder dig både kortere og længere forløb indenfor vægttab i Sønderborg, alt efter hvor meget og hvor længe du vil holdes i hånden på din vej til et varigt vægttab.

Læs om de 3 muligheder du har for at komme igang med dit vægttab før du beslutter dig for, hvad du har brug for.

Bemærk: det nederste forløb på denne side  “Varigt vægttab 12 uger” er det mest populære forløb (og måske det du har hørt om fra andre).

Tag dig tid til at læse hele siden igennem, så du véd hvad du går ind til, hvad du får og hvad du kan forvente – for det er ikke så lidt :-)

 

Tjek på din kostSamtale 90 min – foregår i min klinik.

 

 

 

 

 

Smid de sidste 5 kilo

 

Smid de sidste 5 kg:  Kursus i 4 moduler – foregår hjemme hos dig selv

 

 

 

 

 

varigt vægttab Sønderborg

Varigt vægttab 12 ugers forløb – foregår i min klinik.

Mit absolut mest populære forløb med virkelig flotte resultater – her får du boostet både din fysiske, følelsesmæssige og mentale sundhed max.

 

 

 

 

Start din nye livsstil hos Learn2live i Sønderborg i dag – du vil IKKE fortryde det.

Ring/SMS til coach og kostvejleder Malene Hansen på 22614646  eller skriv til mig her

Like facebooksiden for Learn2live og få masser af tips og inspiration som vil gavne dit vægttab og din livsstil.

 

Betalingsbetingelser vedrørende Online forløb, Bootcamps, Foredrag, Individuelle Sessioner og Forløb:

Bootcamp og foredrag afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Hvis bootcamps eller foredrag skulle blive aflyst, får køber enten et andet tilbud, eller det fulde indbetalte beløb retur. Aflyses en dag bliver dagen erstattet af en ny dato.

Tilmelding til foredrag, Bootcamps, Individuelle og online forløb er bindende. Hvis du vil afbestille, når der er under otte dage til kursusstart, har du følgende valgmuligheder: Du kan sende en anden person end dig selv, eller du kan udveksle dit kursusgebyr til nogle af mine andre ydelser. Når der er otte dage eller under til start, kan du ikke længere få pengene retur.

Det er således ikke muligt at springe fra et forløb midt i forløbet. Selvom du skulle vælge ikke at møde op, hæfter du stadig for den fulde pris af det produkt, du har sagt ja til.